Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To HBO ετοιμάζει νέα σειρά Game of Thrones στο timeline των Targaryen

*
Κι όμως, το HBO επιστρέφει με νέα σειρά Game of Thrones, θέλοντας να επικεντρωθείς το timeline των Targaryen. Κάτι τέτοιο αναφέρει σε άρθρο του το Variety, συμπληρώνοντας πως θα βασίζεται στα “Drunk & Egg” short stories και θα καλύπτει τις περιπέτειες των Aegon V Targeryen και Ser Duncan the Tall. Ο George R.R. Martin έχει γράψει τρία σχετικά novells που ξεκίνησαν να εμφανίζονται από το 1998 με το The Hedge Knight. Ακολούθησε το 2003 το The Sword Sword και ο κύκλος τους έκλεισε με το The Mystery Knight το 2010. Και τα τρία αυτά βρέθηκαν σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο A Knight of the Seven Kingdoms. Οι περιπέτειες των Aegon και Duncan λαμβάνουν χώρα 90 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς Game of Thrones του HBO που ολοκληρώθηκε. Μένει να αρχίσουμε να μαθαίνουμε ακόμη περισσότερα τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*