Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To House of Cards ολοκληρώνεται με την έκτη σεζόν

*
To House of Cards αποτελεί, εάν όχι τη σημαντικότερη σειρά της υπηρεσίας streaming, μια από τις σημαντικότερες, η οποία και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της έκτης σεζόν. Η σειρά με το αδίστακτο ζεύγος των Kevin Spacey και Robin Wright αναμένεται να λάβει τέλος μετά τα 13 επεισόδια που θα παρουσιαστούν εντός του 2018, ενώ οι executive producers Melissa James Gibson και Frank Pugliese αναμένεται να επιστρέψουν ως co-showrunners. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το Netflix άλλαξε δραματικά χάρη στην εν λόγω σειρά, καθώς με τα κέρδη της οποίας δόθηκε η δυνατότητα να προβάλλονται περισσότερες από 30 σειρές ετησίως, ενώ αυξήθηκε και η βάση των συνδρομητών, που πρόσφατα έφτασαν τα 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*