Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix δοκιμάζει τη λειτουργία Fast Laughs σε τηλεοράσεις

*
Λογικά κανείς δεν είχε στο μυαλό του την πιθανότητα το Netflix να λανσάρει και εκτός φορητών συσκευών το comedy feed του που μοιάζει με το TikTok. Και όμως η εταιρεία ξεκίνησε δοκιμές για τη μεταφορά του Fast Laughs και σε τηλεοράσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε δεκάδες διασκεδαστικά clips από ταινίες και σειρές που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της υπηρεσίας.

Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει σε Η.Π.Α., Καναδά, Μ. Βρετανία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Το Fast Laughs λαμβάνει υπόψη τις ρυθμίσεις περιεχομένου των χρητών, όμως δεν θα είναι διαθέσιμο για παιδικά προφίλ. Η λειτουργία αυτή πιθανό να αποτελέσει μία επιπλέον βοήθεια, για όσους είναι αναποφάσιστοι σχετικά με το τι θέλουν να παρακολουθήσουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*