Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix δοκιμάζει ένα pop-out, picture-in-picture mode για desktop

*
Το Netflix δοκιμάζει ακόμη περισσότερες αλλαγές, προσφέροντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη θέαση του περιεχομένου του. Όπως σημειώνει σε σχετικό του ρεπορτάζ το Engadget, η δημοφιλής πλατφόρμα τεστάρει τη δυνατότητα να μπορείτε να δείτε σύντομα το επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς ή την αγαπημένη σας ταινία εκτός παραθύρου του browser, σε ένα ειδικό pop-up παράθυρο.

Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα θα χρειάζεται απλά να πατάτε σε ένα σχετικό πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης και η προβολή θα συνεχίζεται εκτός browser και εκτός Netflix.com. Οι διαστάσεις του νέου pop-up μπορούν να αλλαχθούν, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται πως εμφανίζουν πρόβλημα με τους υπότιτλους.


Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά φαίνεται πως το νέο χαρακτηριστικό αρχίζει να εμφανίζεται σιγά-σιγά σε όλες τις αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*