Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix σταματάει τη σειρά Iron Fist

*
Αν και το τέλος της δεύτερης σεζόν για τη σειρά Iron Fist άφησε αρκετές ενδείξεις για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, το Netflix ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί το show. Εκπρόσωπος της δημοφιλούς πλατφόρμας σημείωσε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδες του εξωτερικού πως ο ήρωας δεν θα έρθει με τρίτο κύκλο επεισοδίων στο Netfix, ωστόσο ο κεντρικός χαρακτήρας του θα παραμείνει ζωντανός και θα εμφανιστεί σε κάποιες από τις υπόλοιπες παραγωγές Netflix-Marvel. Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix δεν δίνει στατιστικά για το τι βλέπουν οι συνδρομητές του και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν δεδομένα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ως προς την απόφαση. Αναμένουμε νεότερα επί του θέματος στο άμεσο μέλλον, καθώς και το πως θα επηρεάσει όλες τις σειρές της Marvel στο Netflix η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας streaming που ετοιμάζεται να λειτουργήσει από την ίδια τη Disney.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*