Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nickelodeon ανακοίνωσε τα Avatar Studios για ταινίες και σειρές του franchise

*
Η ViacomCBS ανακοίνωσε τα Avatar Studios, ένα νέο τμήμα της που θα αναλάβει παραγωγές του franchise, όπως τα Avatar: The Last Airbender και The Legend of Korra. Οι δημιουργοί των Avatar και Korra, Michael DiMartino και Bryan Konietzko αντίστοιχα, θα αναλάβουν το ρόλο των co-chief creative officers στα Avatar Studios, ενώ η πρώτη παραγωγή animated ταινίας θα ξεκινήσει σύντομα. Οι σχετικές παραγωγές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο περιεχόμενο του Nickelodeon και του Paramount+, ενώ θα υπάρξουν και συνεργασίες με τρίτες εταιρείες. Μένει πλέον να δούμε τι μας περιμένει για τις δύο αγαπημένες σειρές παραγωγών και φανταζόμαστε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουμε να υποδεχόμαστε σχετικά νέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*