Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To ΗΒΟ ετοιμάζει σειρά Hellraiser

*
Το HBO εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με θέμα το κλασσικό horror franchise Hellraiser. Ο David Gordon Green θα σκηνοθετήσει τα πρώτα επεισόδια και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα μεταφοράς στη μικρή οθόνη των Cenobites και του εμβληματικού ηγέτη τους.

Το σενάριο θα γράψουν οι Mark Verheiden (Battlestar Gallactica, Daredevil, Heroes) και Michael Dougherty (X-Men United, Godzilla: King of the Monsters, Trick r’ Treat), που θα ανήκουν επίσης στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών, μαζί με τους Dan Farah, Roy Lee, Lawrence Kuppin, David Salzman, Eric Gardner, David Gordon Green, Danny McBride Jody Hill και Brandon James. Στο πλευρό τους οι Andrew Farah και Adam Salzman.


Τα δικαιώματα του franchise αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο και η ιδεά είναι η επέκταση της ιστορίας που έχει ως κεντρικό ήρωα τον Pinhead, όχι η δημιουργία κάποιου remake. Παράλληλα, υπάρχει ένα ακόμα Hellraiser film project σε εξέλιξη από την Spyglass, που όμως δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*