Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To ντοκιμαντέρ Free-To-Play με την ιστορία του DOTA 2 The International Tournament έρχεται στο Netflix

*
Όπως φαίνεται, το ντοκιμαντέρ Free-To-Play έρχεται στο Netflix για να δείξει στους θεατές την ιστορία πίσω από το πρώτο τουρνουά του DOTA 2 που χάρισε έπαθλο 1 εκ. δολάρια. Το The International Tournament ήταν το πρώτο που βασίστηκε στον τίτλο της Valve και χάρισε αυτό το τεράστιο ποσό και αποτέλεσε -για πολλούς- το έναυσμα για να εκτιναχθούν τα eSports events. Το ντοκιμαντέρ θα καλύψει την ιστορία 3 βετεράνων του παιχνιδιού, καθώς παρουσιάζουν την πορεία τους στο τουρνουά. Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μια νέα παραγωγή, αλλά για ένα project του 2014 που έχει ήδη ανέβει και είναι διαθέσιμο και στο YouTube για όποιον ενδιαφέρεται. Το Free-To-Play έρχεται στο Netflix στις 19 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*