Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρώτο trailer της σειράς Chernobyl από το ΗΒΟ περιγράφει εντυπωσιακά την καταστροφή

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη μίνι σειρά Chernobyl. Το σενάριο βασίζεται στα γεγονότα του 1986 και την έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό με το ίδιο όνομα. Κεντρικοί ήρωες, όσοι έδρασαν ηρωικά για να περιορίσουν την καταστροφή στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Ο Jared Harris (Mad Men) έχει το ρόλο του Valery Legasov, ενός από τους κορυφαίους πυρηνικούς φυσικούς της εποχής εκείνης και στο πλευρό του βρίσκονται οι Stellan Skarsgård (Thor: The Dark World), Emily Watson (Breaking the Waves), Paul Ritter (Lovesick), Jessie Buckley (Beast), Adrian Rawlins (Harry Potter and the Deathly Hallows) , Con O’Neill (Harlots), Sam Troughton (The Ritual), Adam Nagaitis (The Terror), Barry Keoghan (Dunkirk), Ralph Ineson (Harry Potter and the Half-Blood Prince), Mark Lewis Johns (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi), Fares Fares (Westworld) και David Densik (McMafia). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Johan Renck (The Walking Dead) και το σενάριο έχει γράψει ο Craig Mazin. Η πρεμιέρα της σειράς Chernobyl στο ΗΒΟ έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*