Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer από το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Robin Williams

*
Έχουν πλέον περάσει 5 χρόνια από τον θάνατο του ταλαντούχου ηθοποιού Robin Williams και το HBO ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ Robin Williams: Come Inside My Mind. Στην παραγωγή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παρελθόν του Williams από την παιδική του ηλικία μέχρι και την καλλιτεχνική αναγνώριση σε σκηνοθεσία της Marina Zenovich. Ο Robin Williams στην διάρκεια της καριέρας του εμφανίστηκε σε παραγωγές όπως Mrs. Doubtfire, Good Morning Vietnam, Jumanji, Dead Poet’s Society και Good Will Hunting. Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει συνεντεύξεις από συνεργάτες και φίλους του ηθοποιού, όπως οι Billy Crystal, Lewis Black, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber και Zak Williams. Η πρεμιέρα του αναμένεται στο HBO και στο HBO Go στις 16 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*