Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη season του Marvel’s Runaways

*
Το Hulu δημοσίευσε το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του Marvel’s Runaways. Η σειρά επιστρέφει στη streaming υπηρεσία στις 21 Δεκεμβρίου 2018, και βρίσκει τους Runaways μακριά από τα σπίτια τους, ενόσω αντιλαμβάνονται πως θα πρέπει να μάθουν να ζουν μόνοι. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Ariela Barer (New Girl, One Day at a Time), Lyrica Okano (The Affair, Unforgettable), Rhenzy Feliz (Teen Wold, Casual), Gregg Sulkin (Faking It, Don’t Hang Up), Virginia Gardner (Goat, little Bitches) και Allegra Acosta (100 Things to do Before High School, Just Add Magic). Showrunners και σεναριογράφοι είναι οι δημιουργοί των The O.C και Gossip Girl, Josh Schwartz και Stephanie Savage.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*