Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη season του Star Trek: Discovery

*
Το CBS All Access δημοσίευσε το trailer του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του Star Trek: Discovery, στο οποίο παρουσιάζεται η νέα περιπέτεια της αναμενόμενης σειράς. Η δεύτερη season του show θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2019 και θα φέρει τη συνέχεια των περιπετειών της Starfleet στα εξερευνητικά της ταξίδια για την ανακάλυψη νέων μορφών ζωής και περαιτέρω κατανόησης του σύμπαντος. Στο καστ βρίσκουμε τους Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Jason Isaacs, Doug Jones, Anthony Rapp, Terry Serpico, Maulik Panchily, Sam Vartholomeos, Mary Wiseman, James Frain, Chris Obi, Mary Chieffo, Shazad Latif, Rekha Sharma, Kenneth Mitchell, Clare McConnell, Damon Runyan και Rainn Wilson. Στη νέα season προστίθενται και οι Ethan Peck, Rebecca Romijn και Anson Mount. Η παραγωγή της σειράς γίνεται από τη CBS Television Studios σε συνεργασία με τη Secret Hideout του Alex Kurtzman, τη Living Dead Guy Productions του Bryan Fuller και τη Roddenberry Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*