Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Castlevania

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζον της σειράς Castlevania. Σε αυτό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον Dracula σε μια ακόμα προσπάθειά του να εξοντώσει ό,τι ανθρώπινο υπάρχει στη Γη. Απέναντί του οι Trevor, Alucard και Sypha, που θα προσπαθήσουν για μια ακόμα φορά να ανατρέψουν τα δαιμόνια σχέδιά του. Ο δεύτερος αυτός κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλεται τον Οκτώβρη του 2018 και είναι γεμάτος δράση, όπως ακριβώς θα περίμεναν οι φίλοι της ομώνυμης σειράς παιχνιδιών της Konami. Ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε το 2017 και αποτελείται από μολις τέσσερα επεισόδια. Με την ευκαριά ότι το κοινό επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι η περιπέτεια πρέπει να συνεχιστεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*