Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς OA

*
Η σειρά OA επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και το Netfix δημοσίευσε το πρώτο trailer. Στα νέα επεισόδια, η πρωταγωνίστρια εξερευνεί μια νέα διάσταση, όπου είχε μια τελείως διαφορετική ζωή στη Ρωσία και μία όπου βρίσκεται και πάλι αιχμάλωτη του Harp. Νέος στην ιστορία είναι ο ιδιωτικός detective Karim Washington, που ερευνά την εξαφάνισης της έφηβης Michelle Vu. Ο δρόμος του συναντιέται με αυτόν της καθώς και οι δύο προσπαθούν να αποκαλύψουν τι έχει συμβεί με τη Michelle και ένα σπίτι στο Nob Hill, που φαίνεται πως συνδέεται με την εξαφάνιση πολλών εφήβων. Εν τω μεταξύ, στην πρώτη διάσταση, οι BBA, Angie και τα αγόρια ξεκινούν ένα ταξίδι για να καταλάβουν την αλήθεια πίσω από την ιστορία της ΟΑ και τα όσα απίστευτα τους έχει περιγράψει. Πρωταγωνιστούν οι Brit Marling στο ρόλο της OA, Jason Isaacs, Kingsley Ben-Adir, Emory Cohen, Patrick Gibson, Phyllis Smith, Sharon Van Etten, Will Brill, Brendan Meyer, Ian Alexander, Brandon Perea και Chloë Levine. Η πρεμιέρα του The OA: Part 2 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*