Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς She-Ra and the Princesses of Power

*
Η DreamWorks TV κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της animated σειράς She-Ra and the Princesses of Power. Στα νέα επεισόδια, η Adora αρχίζει σιγά σιγά να αποδέχεται το ρόλο της θρυλικής πριγκίπισσας πολεμίστριας, She-Ra, που ηγείται της Princess Rebellion. Ακόμα υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθει, καθώς η απειλή του Horde μεγαλώνει, η πρώην φίλη της Catra βυθίζεται όλο και περισσότερο στον κόσμο του κακού και πλεον έχει μετατραπεί στο δεξί χέρι του Hordak. Το σενάριο υπογράφει ο Noelle Stevenson, που δουλεύει και σαν εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Chuck Austen. Τις φωνές τους δίνουν οι Aimee Carrero, Karen Fukuhara, AJ Michalka, Marcus Scribner, Reshma Shetty, Lorraine Toussaint, Keston, Lauren, Christine Woods, Genesis Rodriguez, Jordan Fisher, Vella Lovell, Merit Leighton, Sandra Oh, και Krystal Joy Brown. Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Απριλίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*