Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη σεζόν του Big Little Lies

*
Το HBO δημοσίευσε το επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης σειράς Big Little Lies. Βασικά θέματα στο νέο κύκλο επεισοδίων είναι η κακοήθεια των ψεμάτων, η αντοχή των φιλικών σχέσεων, οι δυσκολίες του γάμου και η δυσκολία του να είναι κάποιος γονιός. Οι σχέσεις θα φθαρούν, η πίστη θα εξασθενίσει και ο κίνδυνος για σωματικά και ψυχικά τραύματα είναι πάντοτε ζωντανός.

Οι Monterey Five, Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman), Jane (Shailene Woodley), Renata (Laura Dern) and Bonnie (Zoë Kravitz) πλαισιώνονται από την πεθερά της Celeste Mary Louise (Meryl Streep) και τους Ed (Adam Scott), Nathan (James Tupper) και Gordon (Jeffrey Nordling), στο ρόλο των συζύγων. Δημιουργός της σειράς είναι ο David E. Kelley. Το σενάριο βασίζεται στη νουβέλα της Liane Moriarty και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η Andrea Arnold.


Η ομάδα των παραγωγών αποτελείται από τους Nicole Kidman, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Andrea Arnold, Jean-Marc Vallée, Bruna Papandrea, Per Saari, Gregg Fienberg, Nathan Ross και Liane Moriarty. Η δεύτερη σεζόν του Big Little Lies θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 10 Ιουνίου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*