Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη δεύτερη σεζόν του Star Trek: Discovery

*
Κατά τη διάρκεια του CBS All Access panel στο πλαίσιο της New York Comic-Con, προβλήθηκε ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Star Trek: Discovery. Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα της στη συνδρομητική υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2019. Το Star Trek Discovery αφηγείται τα ταξίδια του Starfleet, στην αποστολή τους να ανακαλύψουν νέους κόσμους και να εξερευνήσουν νέες μορφές ζωής. Στο cast μετέχουν οι Sonequa Martin-Green ως First Officer Michael Burnham, Michelle Yeoh ως Captain Philippa Georgiou, Jason Isaacs ως Captain Lorca, Doug Jones ως Saru, Anthony Rapp ως Stamets, Terry Serpico ως Starfleet admiral Anderson, Maulik Pancholy ως Nambue, Sam Vartholomeos ως Connor, Mary Wiseman ως Cadet Tilly, James Frain ως Sarek, αστροφυσικός και πατέρας του Spock, Chris Obi ως T’Kuvma αρχηγός των Klingon, Mary Chieffo ως L’Rell διοικητής των Klingon, Shazad Latif ως Lieutenant Tyler, Rekha Sharma ως Διοικητής Landry, Kenneth Mitchell ως Kol, Clare McConnell ως Dennas, Damon Runyan ως Ujilli και Rainn Wilson ως Harry Mudd. Νέες προσθήκες στο cast αποτελούν ο Ethan Peck στο ρόλο του Spock, Rebecca Romijn στο ρόλο της αρχικής Number One και Anson Mount ως Captain Christoper Pike. Η σειρά αναμένεται να προβλήθεί και μέσω Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*