Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τη σειρά Mayans M.C.

*
H FX Networks δημοσίευσε το πλήρες trailer για την επερχόμενη σειρά Mayans MC. Πρόκειται για το επόμενο κεφάλαιο του θρύλου των Sons of Anarchy της επιτυχημένης σειράς του Kurt Sutter που είναι η σειρά του FX με τις καλύτερες κριτικές. Το σενάριο διαδραματίζεται στον κόσμο που ακολουθεί την κυριαρχία του Jax Teller, όπου ο EZ Reyes που μόλις βγήκε από τη φυλακή, πρέπει να βγάλει από πάνω του το στίγμα του παράνομου, σε μια πόλη όπου κάποτε ήταν ένα golden boy που ακολουθούσε το αμερικάνικο όνειρο. Στο Mayans MC πρωταγωνιστούν οι Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo και Carla Baratta. Η σκηνοθεσία ανήκει στο Noberto Barba που είναι επίσης μελος της ομάδας παραγωγής μαζί με τους Sutter και Elgin James. Η σειρά είναι χωρισμένη σε δέκα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλονται στις 4 Σεπτεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*