Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την 3η σεζόν του Daredevil

*
Η Marvel δεν δείχνει σημάδια κόπωσης και έτσι, μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Iron Fist, δημοσιοποίησε ένα trailer για την Season 3 του Daredevil. Σε αυτό είναι ξεκάθαρο ότι ο Matt Murdock παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, ενώ υπάρχουν και υπόνοιες για την επιστροφή του Kingpin (Vincent D'Onofrio) στο προσκήνιο. O Wilson Fisk ήταν από τις μεγαλύτερες ατραξιόν της πρώτης σεζόν της σειράς, με το εξαιρετικό βάθος χαρακτήρα και την περιστασιακή του συμπόνοια, με αποτέλεσμα η απουσία του στην επόμενη σεζόν να ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Αντ'αυτού η κινεζική εγκληματική οργάνωση Hand, που συστήθηκε στο κοινό προετοιμάζοντας το έδαφος για μελλοντικές σημαίνουσες εξελίξεις, ήταν εξίσου επικίνδυνη αλλά περισσότερο απρόσωπη. Στην αντίπερα όχθη, ο Matt Murdock αμφιταλαντεύεται μεταξύ του ευσυνείδητου εαυτού του, χάρη στον οποίο ο Punisher (Jon Bernthal) έμαθε την αξία του οίκτου και την σκοτεινή πλευρά του, την οποία είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν να αναδείξει η Elektra (Elodie Yung). Πλέον όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Murdock αποφασίζει να χρησιμοποιήσει δραστικότερα μέσα για να καταπολεμήσει το κακό. “Let the devil out” μονολογεί, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι έχει στο μυαλό του. Αυτό θα το μάθουμε στις 19 Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η Season 3 του Daredevil στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*