Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την animated σειρά The Croods: Family Tree

Η οικογένεια των Croods επιστρέφει με την animated σειρά The Croods: Family Tree στο Hulu και στο Peacock. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το The Croods: A New Age και θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στα δύο streaming platforms ταυτόχρονα. Η ιστορία της σειράς θα ακολουθήσει τη συμβίωση των Croods με τους Bettermans στην πιο ειδυλλιακή φάρμα της πρωτόγονης εποχής στην οποία ζουν.

Στο καστ των voice actors του The Croods: Family Tree βρίσκονται οι Kiff Vandenheuvel (This is Us), Amy Landecker (Kipo and the Age of Wonderbeasts), Ally Dixon, A.J. Locascio, Artemis Pebdani, Darin Brooks, Matthew Waterson, Amy Rosoff και Kelly Marie Tran (Raya and the Last Dragon). Executive producers της σειράς είναι οι Mark Banker (Go, Dog. Go!) και Todd Grimes (The Epic Tales of Captain Underpants).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*