Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την animated ταινία Weathering With You

*
Δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer του animated film Weathering With You με αγγλικούς υπότιτλους. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Makoto Shinkai, σκηνοθέτη του επιτυχημένου Your Name του 2017. Στη νέα αυτή παραγωγή ο Hodaka αφήνει την πατρίδα του για το Tokyo, όπου βρέχει συνεχώς, με το νεαρό να ψάχνει δουλειά, αλλά και κάτι που να τον γεμίζει μέσα στην καινούργια του πόλη.

Όλα θα αλλάξουν όταν γνωρίσει τη Hina, ένα κορίτσι με τη δυνατότητα να σταματά τη βροχή και να καθαρίζει τον ουρανό. Πρόκειται για μια παραγωγή της CoMix Wave Films, ενώ η διανομή στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί από την GKIDS Films. Η πρεμιέρα του στην Ιαπωνία έγινε στις 19 Ιουλίου και το ντεμπούτο του αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο από αυτό του Your Name.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*