Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την κωμωδία The Spy Who Dumped Me

*
Η Lionsgate έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη νέα κωμωδία δράσης της, το The Spy Who Dumped Me, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Αυγούστου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Mila Kunis (Bad Moms) ως Audrey και η Kate McKinnon (Saturday Night Live) ως Morgan, αμφότερες σαν επαγγελματίες κατάσκοποι – κολλητές στο Los Angeles που μπλέκονται σε μια τεράστια συνομωσία. Φυσικά, όλα γίνονται χειρότερα όταν εμφανίζεται ο πρώην της μιας στο διαμέρισμα τους με μια ομάδα δολοφόνων στο κατόπι του, με τις ίδιες να βρίσκονται κυνηγημένες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με τις Kunis και McKinnon παίζουν οι Sam Heughan (Outlander), Justin Theroux (The Leftovers), Gillian Anderson (The X-Files), Hasan Minhaj (The Daily Show) και Ivanna Sakhno (Pacific Rim: Uprising).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*