Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς Supergirl

*
Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της Comic-Con 2018, η CW παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς Supergirl, που θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 14 Οκτωβρίου 2018. Οι προσθήκες στο cast περιλαμβάνουν τη Nicole Maines, ως Nia Nal, η νεότερη προσθήκη στην ομάδα CatCo, την April Parker Jones (Jericho, The Last Ship) στο ρόλο της στρατιωτικού Colonel Haley και τον David Ajala (Doctor Who, Nightflyers) στο ρόλο του Manchester Black, ενός τύπου με σκοτεινό παρελθόν. Στη σειρά Supergirl πρωταγωνιστούν οι stars Melissa Benoist ως Kara Danvers/Supergirl, Mehcad Brooks ως James Olsen, Chyler Leigh ως Alex Danvers, Jeremy Jordan ως Winslow ‘Winn’ Schott, Katie McGrath ως Lena Luthor, Jess Rath ως Brainiac 5, David Harewood ως Hank Henshaw/J’onn J’onnz και Sam Witwer στο ρόλο του Agent Liberty. Η σειρά βασίζεται σε χαρακτήρες της DC και αποτελεί δημιουργία των Jerry Siegel και Joe Shuster. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robert Rovner, Jessica Queller, Berlanti Productions και Warner Bros. Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*