Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την ταινία On the Basis of Sex

*
Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο biopic On the Basis of Sex, όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για βραβείο Emmy Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything) ως Ruth Bader Ginsburg έχοντας απέναντί της τον Armie Hammer (Call Me By Your Name) που παίζει το ρόλο του συζύγου της Martin. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από μια αληθινή ιστορία. Η νεαρή δικηγόρος Ruth Bader Ginsburg συμμαχεί με τον σύζυγό της Marty προκειμένου να φέρουν μια υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο, δίνοντας τέλος σε έναν αιώνα διακρίσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η σκηνοθεσία είναι έργο της Mimi Leder (Deep Impact, The Leftovers) και το σενάριο έχει γράψει ο Daniel Stiepleman. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Robert Cort Participant Media, Jeff Skoll, Jonathan King, Karen Loop και Betsy Danbury. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Justin Theroux (The Girl on the Train, The Leftovers), Kathy Bates (Misery, Disjointed), Sam Waterston (The Killing Fields, Law & Order), Jack Reynor (Detroit), Stephen Root (Get Out, All the Way) και Cailee Spaeny (upcoming Pacific Rim Uprising). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*