Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την ταινία Survive the Game με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis

Η Lionsgate δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Survive the Game, όπου πρωταγωνιστούν ο Bruce Willis και ο Chad Michael Murray. Στο video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, δύο αστυνομικοί και ένας στρατιωτικός κτηνίατρος εμπλέκονται σε μάχη με τα μέλη μιας συμμορίας. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Murray κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τη φάρμα του, το μοναδικό πράγμα που του θυμίζει την οικογένειά του, ενώ ο Willis πέφτει στα χέια της συμμορία.

Η σκηνοθεσία του Survive the Game έχει γίνει από τον James Cullen Bressack, σε σενάριο του Ross Peacock.


Όταν ο αστυνομικός David (Willis) τραυματίζεται σε μια έφοδο για ναρκωτικά, ο συνάδελφός του, Cal, καταδιώκει τους δυο εγκληματίες που τον πυροβόλησαν σε μία φάρμα που ανήκει στον γεμάτο προβλήματα Eric (Murray). Την ώρα που οι Cal και Eric σχεδιάζουν την άμυνά τους, καταφτάνουν νέα μέλη της συμμορίας και όντας λιγότεροι σε αριθμό, οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να επιδείξουν τεράστιο θάρρος για να βγουν ζωντανοί από τη σύγκρουση.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους και υπηρεσίες video on demand στις 8 Οκτωρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • εχει δραση αυτο ειναι καλο θα περασει ωραια η ωρα απο την αλλη ο Bruce Willis που δεν παιζει ωραιεςταινιες πια μενει να δουμε εαν βλεπεται αυτη

*