Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την ταινία anime Henchmen

Η Vertical Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο full trailer της ταινίας anime Henchmen και ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσής της. Στο Henchmen βλέπουμε έναν κόσμο σούπερ κακών, όπου ο Lester γίνεται μέλος του Union of Evil. Εκεί του αναθέτουν αγγαρείες και τον αναγκάζουν να συνεργάζεται με ένα group πολλών διαφορετικών χαρακτήρων του οποίου ηγείται ο Hank. Όταν ο Lester κλέψει κατά λάθος ένα υπερ-όπλο, ο Hank αναλαμβάνει την αποστολή της διάσωσής του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αυτό που πάντα μισούσε: ένας ήρωας.

Στο καστ της ταινίας είναι οι Thomas Middleditch (Godzilla: King of the Monsters), James Marsden (Sonic the Hedgehog), Rosario Dawson (The Mandalorian), Alfred Molina (Harley Quinn), Will Sasso (Irresistible), Nathan Fillion (The Suicide Squad), Rob Riggle (The War with Grandpa), Jane Krakowski (The Willoughbys), Craig Robinson (Timmy Failure: Mistakes Were Made) και Bobcat Goldthwait (Skylanders Academy). Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Adam Wood, David Ray (Need for Speed: Carbon), Bobby Henwood και Jay D. Waxman και είναι βασισμένο στη μικρού μήκους ταινία Henchmen: Ill Suited του 2014. Producers είναι οι Brenda Gilbert, Luke Carroll και Aaron L. Gilbert.


Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέσω ψηφιακής διανομής και Video on Demand από τις 9 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*