Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Castlevania

Μετά την επιτυχημένη της πορεία, είναι πολύ λογικό η σειρά Castlevania του Netflix να έχει και συνέχεια. Πλέον όχι μόνο γνωρίζουμε ότι ο τρίτος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει στις 5 Μαρτίου 2020, αλλά μπορούμε να ρίξουμε και μερικές ματιές στο τι μας περιμένει, μέσω του trailer της νέας σεζόν.

Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2017 και τα τέσσερα επεισόδια από τα οποία αποτελείται μας εισήγαγαν στον κόσμο του Dracula, ο οποίος είναι βυθισμένος στη θλίψη και ορκισμένος για εκδίκηση, μετά το θάνατο της συζύγου του από την εκκλησία και το πλήθος- περιλαμβανομένου του monster hunter Trevor Belmont- είναι αποφασισμένο να τον σταματήσει.


Το σενάριο έχει γράψει ο Warren Ellis και την ανάπτυξη έχει αναλάβει ο Adi Shankar. Ο Richard Armitage υποδύεται τον Trevor Belmont, ο Graham McTavish τον Dracula, ο James Callis τον Alucard και η Alejandra Reynoso τη Sypha Belnades.

Η διάρκεια της επερχόμενης σεζόν θα είναι 10 επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*