Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς True Detective

*
Το HBO δημοσίευσε το επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς True Detective. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε άποψη σχετικά με τα γεγονότα των επερχόμενων επεισοδίων. Ο νέος κύκλος διαδραματίζεται στην καρδιά των Ozarks όπου ένα έγκλημα έχει στιγματίσει τρεις διαφορετικές περιόδους. Ο βραβευμένος με Oscar Mahershala Ali υποδύεται τον Wayne Hays, ένα αστυνομικό ερευνήτή από το βορειοδυτικό Arkansas, ενώ η Carmen Ejogo τη δασκάλα Amelia Reardon, που συνδέεται με τα δυο παιδιά που χάθηκαν το 1980. Ο Fisher υποδύεται τον Freddy Burns, γιό του Wayne και οι Rhys Wakefield, Michael Greyeyes και Jon Tenney τους Henry Hays, Brett Woodard και Alan Jones. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*