Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για την τρίτη σεζόν του Young Justice: Outsiders

*
Κατά την διάρκεια της Comic Con που πραγματοποιείται στο San Diego, η DC Entertainment δημοσιοποίησε το trailer της 3ης σεζόν του Young Justice: Outsiders. Έχοντας εξίσου μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς, η σειρά φιλοξενεί ένα λαμπρό καστ ηρώων όπως οι Static, Kid Flash, Robin, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal and Beast Boy. Στον επερχόμενο κύκλο επεισοδίων η ομάδα θα αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς θα πρέπει να εξαρθρωθεί ένα κύκλωμα διακίνησης meta-humans, με την συγκεκριμένη δράση των κακοποιών να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εξαιρετικά ταραχώδη κοινωνία. Η εξάπλωση μίας γενετικά εξοπλισμένης φυλής, φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ και οι ήρωες πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες εάν θέλουν να έχουν κάποια ελπίδα στην επίτευξη του στόχου τους. Οι Brandon Vietti και Greg Weisman στην παραγωγή και ο Phil Bourassa στην σκηνοθεσία φαίνεται να κάνουν αρκετά καλή δουλειά, αφού πάνω από 25εκ. θεατές παρακολούθησαν κάθε μία από τις προηγούμενες σεζόν. Το Young Justice: Outsiders αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στο DC Universe, την ψηφιακή υπηρεσία της DC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*