Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το 15:17 to Paris

*
Οι Warner Bros και Village Roadshow δημοσιοποίησαν το πρώτο trailer της νεότερης ταινίας του Clint Eastwood. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στις 21 Αυγούστου 2015, στο τρένο Thalys με προορισμό το Παρίσι. Τρεις νεαροί Αμερικανοί, με περίσσια αυτοθυσία, αποτρέψανε την ολοκλήρωση μιας τρομοκρατικής επίθεσης και αυτό έδωσε στον Eastwood το ερέθισμα να μεταφέρει αυτή την φορτισμένη ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Το 15:17 to Paris ξεκινάει την ανασκόπηση από την δύσκολη παιδική ηλικία των ηρώων και τα μετέπειτα βιώματα τους, μέχρι την σειρά από ατυχή γεγονότα που οδήγησαν στο ζοφερό συμβάν. Μεγαλύτερο εφόδιο τους καθόλη την διάρκεια αυτής της δοκιμασίας είναι η άσβεστη φιλία τους, καθώς σε αυτήν χρωστάνε την ζωή τους οι πάνω από 500 συνεπιβάτες.



Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Anthony Sadler, Alek Skarlatos και Spencer Stone οι οποίοι υποδύονται τους εαυτούς τους, ενώ πλαισιώνονται από τους Jenna Fischer, Ray Corasani, Max Ivutin μεταξύ άλλων. Ο Clint Eastwood κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και η Dorothy Blyskal υπογράφει το σενάριο. Το 15:17 to Paris θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου. Δείτε το συγκλονιστικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*