Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Concrete Cowboy του Netflix με τον Idris Elba

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Concrete Cowboy. Πρόκειται για τη μεταφορά του μυθιστορήματος Ghetto Cowboy, στο οποίο ένας νεαρός αμφιταλαντεύεται μεταξύ μιας ζωής στο έγκλημα και της έντονης urban-cowboy υποκουλτούρας του επί χρόνια εξαφανισμένου πατέρα του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation) και Caleb McLaughlin (Stranger Things, High Flying Bird).

Μαζί τους εμφανίζονται οι Jharrel Jerome, Byron Bowers, Lorraine Toussaint, Clifford “Method Man” Smith και μέλη του Fletcher Street Stables (η ιστορία βασίζεται στους πραγματικούς Fletcher Street cowboys). Το Concrete Cowboy είναι η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Ricky Staub με το σενάριο να είναι γραμμένο από τον ίδιο και τον Dan Walser. Producers είναι οι Tucker Tooley, Lee Daniels, Idris Elba, Dan Walser, Jeff Waxman και Jennifer Madeloff. Θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*