Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Die Hart του Kevin Hart

Το Quibi αποκάλυψε το πρώτο trailer της επερχόμενης "ταινίας σε κεφάλαια" Die Hart με τον Kevin Hart στον πρωταγωνιστικό ρόλο στον οποίο υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του που ευελπιστεί να γίνει ο επόμενος star ταινιών δράσης.

Η παραγωγή είναι εμπνευσμένη από το concert film του Hart που προβλήθηκε το 2016. Στο Die Hart, ένας διάσημος σκηνοθέτης προσφέρει στο Hart το όνειρό του, να γίνει δηλαδή ο βασικός πρωταγωνιστής σε μια ταινία δράσης. Πρώτα όμως θα πρέπει να περάσει σχολείο εκπαίδευσης, το οποίο ελέγχει ένας τρελός που τον υποδύεται ο John Travolta.


Στο καστ περιλαμβάνονται οι Hart (in a Valley of Violence), Travolta, Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Jean Reno (Da 5 Bloods) και Josh Hartnett (Inherit the Viper). Σκηνοθέτης είναι ο Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) και σεναριογράφοι οι Tripper Clancy (Stuber) και Derek Kolstad (John Wick). Executive producer του Die Hart είναι ο ίδιος ο Hart μέσω του Laugh Out Loud Network και μαζί του producers είναι οι Candice Wilson, Bryan Smiley και Jeff Clanagan.

Το Die Hart θα κάνει πρεμιέρα στο Quibi στις 20 Ιουλίου με νέα κεφάλαια κάθε μέρα (από Δευτέρα ως Παρασκευή) μέχρι και το φινάλε στις 29 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*