Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Justice League vs. The Fatal Five

*
Οι Warner Bros. Animation και DC αποκάλυψαν το trailer του Justice League vs. The Fatal Five, την καινούργια animation ταινία της δεύτερης που θα κυκλοφορήσει σε 4K Ultra HD Combo Pack και Blu-ray Combo Pack στις 16 Απριλίου. Οι Superman, Batman και Wonder Woman αναζητούν απαντήσεις καθώς οι Mano, Persuader και Tharok (μέλη των Fatal Five) επιχειρούν να απελευθερώσουν τους Emerald Empress και Validus ώστε να ολοκληρώσουν το διαβολικό τους σχέδιο. Η Justice League θα βρει σημαντική βοήθεια από τον παράξενο Star Boy, ένα σύμμαχο από... άλλο χρόνο. Στο cast της παραγωγής βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Elyes Gabel (Scorpion, Game of Thrones), Diane Guerrero (Orange is the New Black, Jane the Virgin), Kevin Conroy (Batman: The Animated Series), Susan Eisenberg (Injustice 2, Lego DC Super Heroes – Aquaman: Rage of Atlantis) και George Newbern (Superman vs. The Elite, Scandal). Η ταινία βασίζεται σε μια ιστορία του Eric Carrasco (Supergirl, Justice League Action) και είναι παραγωγή των Sam Liu (Reign of the Supermen, Gotham by Gaslight), Amy McKenna (The Death of Superman), Sam Register και Bruce Timm (Justice League/Justice League Unlimited, Batman: The Animated Series).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*