Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Once Upon a Deadpool

*
H 20th Century Fox αποκάλυψε το πρώτο trailer για το Once Upon a Deadpool, με το Ryan Reynolds στο διάσημο πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για το PG-13 cut του φετινού Deadpool 2, κάτι που σημαίνει πως όποιος το δει θα παρακολουθήσει τα ίδια ακριβώς γεγονότα, αλλά λιγότερο βίαια. Η νέα αυτή εκδοχή της ταινίας θα κάνει ένα περιορισμένου χρονικού διαστήματος πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και της παραμονής των Χριστουγέννων. Θα υπάρχει μάλιστα και νέα σκηνή, πάνω στην οποία δούλεψε ο Reynolds μαζί με τους σεναριογράφους Rhett Reese και Paul Wernick. Για κάθε ένα εισιτήριο, ένα δολάριο θα δωρίζεται σε φιλανθρωπίες. Στην ταινία, εκτός του Reynolds, εμφανίζονται και οι Zazie Beetz (Atlanta), Josh Brolin (Cable), Jack Kesy (The Strain, Baywatch) και Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*