Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Ordeal by Innocence του Amazon

*
Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο trailer της νέας σειράς του Amazon Prime, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Agatha Christie, με το όνομα Ordeal by Innocence. Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη από τρεις σειρές που πρόκειται να γυριστούν μεταφέροντας στην μικρή οθόνη ιστορίες της επιτυχημένης συγγραφέως. Το Ordeal by Innocence είναι μια ιστορία μυστηρίου στην οποία ο Jack Argyll κατηγορείται άδικα για δολοφονία, με την οικογένεια του να συνειδητοποιεί πως όντως είναι αθώος και πως κάποιος ανάμεσα τους είναι ο πραγματικός ένοχος. Η μεταφορά έγινε από τη Sarah Phelps (The Casual Vacancy, The Crimson Field) και στο cast βρίσκουμε τους Bill Nighy (Love Actually), Anthony Boyle (The Lost City of Z), Anna Chancellor (The Hour), Morven Christie (The A Word), Crystal Clarke (Assassin’s Creed), Christian Cooke (The Promise), Alice Eve (Star Trek Into Darkness), Matthew Goode (The Good Wife), Ella Purnell (Sweetbitter), Eleanor Tomlinson (Poldark) και Luke Treadaway (Fortitude).

Η παραγωγή γίνεται από τις Mammoth Screen και Agatha Christie Limited για το BBC One στο Ηνωμένο Βασίλειο, με executive producers τους Sarah Phelps, Karen Thrussell, Damien Timmer και Helen Ziegler. Η σκηνοθεσία έγινε από την Sandra Goldbacher (Victoria, the Hour) και η πρεμιέρα αναμένεται στις 10 Αυγούστου 2018 στο Amazon Prime Video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*