Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το Tag της Warner Bros

*
Η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε το καινούργιο trailer για την νέα της κωμωδία, το Tag, που έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου. Στη νέα ταινία των Jeff Tomsic (σκηνοθεσία), Rob McKittrick και Mark Steilen (σενάριο), η οποία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία, μια παρέα πολύ ανταγωνιστικών φίλων παίζουν έναν μήνα tag μια φορά τον χρόνο, μέχρι ο ένας και μοναδικός παίκτης τους που δεν έχει χάσει ποτέ να αποφασίσει να παντρευτεί και γίνεται ο εύκολος στόχος των υπόλοιπων. Το cast απαρτίζουν οι Ed Helms (Vacation, The Hangover I-III), Jake Johnson (New Girl, Jurassic World), Annabelle Wallis (The Mummy, Annabelle), Hannibal Buress (The Eric Andre Show, Broad City), Isla Fisher (Keeping Up with the Joneses, Now You See Me), Rashida Jones (Angie Tribeca, Parks and Recreation), Leslie Bibb (American Housewife, Zookeeper), Jon Hamm (Baby Driver, Mad Men), και Jeremy Renner (The Avengers , The Hurt Locker, The Town).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*