Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το cross-over των Supernatural και Scooby-Doo

Μια εβδομάδα πριν την προβολή του στο CW, το cross-over επεισόδιο των Supernatural και Scooby-Doo απέκτησε το πρώτο του extended trailer. Το live-action animated επεισόδιο, το οποίο ονομάζεται ScoobyNatural, μεταφέρει τους Sam, Dean και Castiel μέσα στον κόσμο του Scooby-Doo, όπου μαζί με την παρέα του Scooby θα επιχειρήσουν να λύσουν ένα νέο μυστήριο φαντασμάτων. Ο Robert Singer σκηνοθέτησε το επεισόδιο με το σενάριο να αποτελεί δουλειά των Jim Krieg, Jeremy Adams. Σύμφωνα με τον Singer, το επεισόδιο είναι πολύ σκοτεινό και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα της σειράς του Scooby-Doo, κάτι που σημαίνει πως αυτή την φορά, ίσως και το τέρας – φάντασμα του επεισοδίου να μην είναι κάποιος άνθρωπος με μάσκα. Το ScoobyNatural θα προβληθεί στις 29 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*