Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το επερχόμενο Western Hostiles

*
Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα ολοκαίνουργιο trailer για την νέα ταινία του Scott Cooper, Hostiles. Ο σκηνοθέτης μετά το Black Mass (2015), καταπιάνεται με μία άλλη αγαπημένη στο αμερικανικό κοινό θεματική, την Άγρια Δύση. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Christian Bale ο οποίος υποδύεται τον Blocker, ένα λοχαγό του αμερικανικού Ιππικού με μία πολύ συγκεκριμένη και ιδιάζουσα αποστολή. Να συνοδεύσει τον αρχηγό των Cheyenne Κίτρινο Γεράκι (Wes Studi) και την οικογένεια του, πίσω στα πάτρια εδάφη της Μοντάνα. Το γεγονός ότι υπάρχει μία άσβεστη έχθρα μεταξύ τους, λόγω της αιματοχυσίας εκατέρωθεν που έχει προκύψει μετά από χρόνιες προστριβές, καθιστά την κατάσταση οριακά σουρεαλιστική. Όντας υποχρεωμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή, ο λοχαγός Blocker θα περάσει διά πυρός και σιδήρου αφού θα αντιμετωπίσει διάφορες εχθρικές φυλές καθώς και τις σκληρές συνθήκες των απέραντων λιβαδιών της Αμερικής. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, θα βασανιστεί από αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις στην προσπάθεια του να αναδιοργανώσει τον συγχυσμένο ψυχισμό του και να αποβάλλει την μισαλλοδοξία του. Το βασικό καστ συμπληρώνουν οι Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons, Rory Cochrane και Q'orianka Kilcher. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*