Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για τον τελευταίο κύκλο επεισοδίων της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D.

Το επίσημο trailer του έβδομου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D. έκανε την εμφάνισή του. Στα καινούργια επεισόδια ο Coulson και οι Agents of S.H.I.E.L.D. είναι εγκλωβισμένοι στη Νέα Υόρκη στο έτος 1931, με την ομάδα να προσπαθεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη. Αν αποτύχουν, αυτό θα σημαίνει καταστροφή για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου. Η έβδομη σεζόν του τηλεοπτικού show του ABC θα κάνει την πρεμιέρα της στις 27 Μαΐου.

Στο Agents of S.H.I.E.L.D. εμφανίζονται οι Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley, John Hannah, Adrianne Palicki, Brett Dalton, Luke Mitchell και Nick Blood. Δημιουργοί και executive producers της σειράς είναι οι Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen, με συμπαραγωγούς τους Jeffrey Bell, Jeph Loeb και Jom Chory.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*