Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και sneak peek για τη σειρά Peacemaker του HBO Max

Trailer και sneak peek για τη σειρά του HBO Max με τίτλο Peacemaker παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του DC FanDome. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου 2022. Το σενάριο έχει γράψει ο James Gunn, που έχει επίσης σκηνοθετήσει πέντε από τα οκτώ επεισόδια. Πρόκειται για συνέχεια του The Suicide Squad και επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που υποδυόταν στην ταινία ο John Cena. Εκτός από τον θρύλο του WWE, πρωταγωνιστούν οι Steve Agee (The Suicide Squad, Superstore), Danielle Brooks (Orange Is the New Black, Close Enough), Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day, Perry Mason) ως Auggie Smith, Jennifer Holland (Brightburn, American Horror Story) ως Emilia Harcourt και Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD., Patriot) ως Vigilante.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*