Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Locke & Key του Netflix

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης δεύτερης σεζόν της σειράς Locke & Key. Το supernatural show που βασίζεται στη σειρά από comic books των Joe Hill και Gabriel Rodriguez επιστρέφει στη streaming πλατφόρμα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Το teaser trailer μας δίνει μια ιδέα από τα κακόβουλα πλάνα των Dodge/Gabe εναντίων της οικογένειας Locke, ενώ μας αποκαλύπτει και ένα καινούργιο κλειδί που ετοιμάζεται να ξεκλειδώσει καινούργιους τρόμους για τους νεαρούς ήρωες της σειράς.

Στη σειρά εμφανίζονται οι Connor Jessup (American Crime) ως Tyler Locke, Emilia Jones (CODA) ως Kinsey Locke, Jackson Robert Scott (It) ως Bode Locke, Darby Stanchfield (Scandal) ως Nina Locke, Aaron Ashmore (X-Men) ως Duncan Locke, Griffin Gluck ως Gabe/Dodge, Petrice Jones ως Scot και Hallea Jones ως Eden. Δημιουργοί του show είναι οι executive producers Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Executive producers είναι και οι Lindsey Springer, David Alpert, Rick Jacobs, Ted Adams και David Ozer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*