Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tribes of Europa: Νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας στο Netflix (trailer)

*
Μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας (γερμανικής παραγωγής) έρχεται στο Netflix και ο τίτλος της είναι Tribes of Europa. Θα κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming στις 19 Φεβρουαρίου 2021 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Στη σειρά συμμετέχουν ηθοποιοί όπως ο Oliver Masucci (που γνωρίσαμε στο Dark) και ο James Faulkner (που γνωρίσαμε στο Game of Thrones). O ελληνικός του τίτλος θα είναι «Οι Φυλές της Ευρώπης» και μπορείτε να δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια του άρθρου. Όπως αναφέρει στην περιγραφή του: «Το μέλλον δεν είναι όπως το περιμένατε. Το 2074, η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε πολλές Φυλετικές πολιτείες που παλεύουν για την κυριαρχία. Τρία αδέρφια βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του αιματηρού πολέμου και αναγκάζονται να χαράξουν τη δική τους πορεία».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*