Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

VOIR: Αποκαλύφθηκε το επόμενο project του David Fincher (Mindhunter) για το Netflix

*
Το Netflix αποκάλυψε την επόμενη δουλειά του David Fincher, η οποία δεν αφορά στη διάσημη σειρά του, το Mindhunter. Πρόκειται για το VOIR, μια συλλογή από οπτικοακουστικές εκθέσεις που απευθύνονται σε όσους αγαπούν τον κινηματογράφο. Το σύντομο teaser που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Netflix δεν αποκαλύπτει πολλά, όμως σύμφωνα με τον κριτικό κινηματογράφου Drew McWeeny, που δουλεύει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, το Void θα περιέχει αυτοτελείς εξερευνήσεις διαφορετικών χαρακτηριστικών των ταινιών του κινηματογράφου.
Τα επεισόδια του VOIR θα κυμαίνονται σε διάρκεια μεταξύ 10 και 30 λεπτών. Μαζί με τον Fincher, δημιουργός του show είναι ο David Prior, σκηνοθέτης του πρόσφατου cult horror film The Empty Man. Μεταξύ των σκηνοθετών των επεισοδίων βρίσκονται οι Tony Zhou και Taylor Ramos της σειράς Every Frame a Painting του YouTube.

Το VOIR αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο AFI Fest του Los Angeles τον προσεχή Νοέμβριο και, σύμφωνα με το Netflix, θα είναι διαθέσιμο μέσα από την υπηρεσία του πολύ σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*