Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vikings: Valhalla, το Netflix σώζει τη σειρά Vikings

*
Άλλη μια σειρά σώζεται από το Netflix, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε το Vikings: Valhalla, τον πνευματικό διάδοχο του Vikings. Την ευθύνη της παραγωγής έχει ο Michael Hirst, ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια κάποιον από τους ηθοποιούς που έχουμε χαρεί μέχρι σήμερα. Τα γεγονότα του Vikings: Valhalla λαμβάνουν χώρα 100 χρόνια μετά το τέλος της History series και εστιάζει σε θρύλους από το τέλος της εποχής των Vikings, όπως οι Leif Erikson, Harald of Norway και William the Conqueror. O Morgan O’Sullivan θα συμμετέχει ως executive producer στο πλευρό του Jeb Stuart (Die Hard). Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το cast ή την εκτιμώμενη ημερομηνία πρεμιέρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*