Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warner Bros. και J.J. Abrams ετοιμάζουν το reboot του Superman

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, Warner Bros. ετοιμάζει το reboot της σειράς ταινιών Superman. Το σενάριο γράφει ο Ta-Nehisi Coates και στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο J.J. Abrams, μέσω της εταιρείας του, Bad Robot. Για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την παραγωγή.

Παράλληλα ο Coates είναι απασχολημένος με την ταινίας Wrong Answer του Ryan Coogler, όπου πρωταγωνιστει ο Michael B. Jordan και βασίζεται σε δημοσίευμα της Rachel Aviv στο The New Yorker, με βαση το οποίο 11 καθηγητές στην Ατλάντα συνελήφθηκαν επειδή αποπειράθηκαν να βετιώσουν τις βαθμολογίες σε τυποποιημένα διαγωνίσματα.


Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία Superman, τις οποίες θα σας μεταφέρουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*