Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Werewolves Within: Πρώτο trailer για την ταινία της Ubisoft

Η Ubisoft και η IFC Films δημοσίευσαν το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας Werewolves Within. Πρόκειται για μία κωμωδία τρόμου που βασίζεται στο video game με τον ίδιο τίτλο, με σκηνοθέτη τον Josh Ruben (Scare Me) και συγγραφέα την Mishna Wolff (I'm Down). Μία χιονοθύελλα παγιδεύει τους κατοίκους της πόλης Beaverfield και ο δασοφύλακας FINN (Sam Richardson), καλείται να διατηρήσει την ειρήνη αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια για ένα μυστηριώδες πλάσμα που τους τρομοκρατεί. Στο πλευρό του θα είναι η CECILY που την υποδύεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Milana Vayntrub. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πλαισιώνουν το cast είναι οι George Basil, Sarah Burns, Michael Chernus, Catherine Curtin, Wayne Duvall και Harvey Guillén.

Το Werewolves Within θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου 2021, ενώ θα έρθει και στις συνδρομητικές υπηρεσίες στις 2 Ιουλίου του ίδιου έτους. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*