Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Westworld: Προμηνύονται συνταρακτικές εξελίξεις (trailer)

Το HBO επανήλθε, με ένα νέο trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Westworld. Το πρώτο επεισόδιο, διάρκειας 70 λεπτών, θα προβληθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Στο νέο κύκλο τα σημάδια δεν είναι ευνοϊκά και θα πρέπει να αναμένετε δυσοίωνες καταστάσεις, με και ίσως κάποια πολύ μεγάλη καταστροφή.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το ξέσπασμα ενός δεύτερου εμφυλίου πολέμου στη Ρωσία, οικολογικές καταστροφές ανά τον πλανήτη και άλλα. Ο Jonathan Nolan, ο συνδημιουργός της σειράς, είχε δηλώσει στην περσινή San Diego Comic-Con ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων έχει εμπνευστεί από το Blade Runner του Ridley Scott και θα εστιάσει σε ένα δυστοπικό μέλλον.


Στην τρίτη σεζόν θα δούμε μερικούς από τους μεγάλους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν, όπως οι Evan Rachel Wood ως Dolores, Thandie Newton ως Maeve, Ed Harris ως Man in Black, Jeffrey Wright ως Bernard, Tessa Thompson ως Charlotte και Luke Hemsworth ως Stubbs. Στο πλευρό τους οι πρωτοεμφανιζόμενοι στη σειρά, Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Waithe (Ready Player One), Marshawn Lynch και Vincent Cassel (Black Swan, Eastern Promises).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*