Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Whitney: Νέο trailer για το μεγαλεπήβολο biopic

*
Οι Miramax και Roadside Attractions βρίσκονται πίσω από την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία της Whitney Houston, η οποία πρόκειται να βγει στην μεγάλη οθόνη στις 6 Ιουνίου. Η ζωή της εντυπωσιακής τραγουδίστριας ήταν γεμάτη από σκαμπανεβάσματα, παρόλη την καθολική αποδοχή από κριτικούς και κοινό. Τα πολυάριθμα ρεκόρ στον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου ήταν το αντιστάθμισμα για τον μετέπειτα ασταθή χαρακτήρα της, τα σκάνδαλα και τον θάνατο σε ηλικία μόλις 48 ετών. Στο υλικό της ταινίας περιλαμβάνονται ανέκδοτο οπτικό υλικό, αποκλειστικές demo ηχογραφήσεις, σπάνιες ερμηνείες και συνεντεύξεις με άτομα από τον πολύ κοντινό της κύκλο. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Kevin Macdonald (The Last King of Scotland), ο οποίος θα εστιάσει στον τρόπο με τον οποίον η Houston μάγευε τα πλήθη, παλεύοντας παράλληλα με τους προσωπικούς της δαίμονες. Οι Simon Chinn, Jonathan Chinn και Lisa Erspamer βρίσκονται στο πόστο του παραγωγού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*