Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Will Ferrell και John C. Reilly πρωταγωνιστούν στην κωμωδία Holmes & Watson

*
H Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την κωμωδία Holmes & Watson, όπου πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell και John C. Reilly. Στο πλευρό τους οι Hugh Laurie και Ralph Fiennes. Ο Ferrell υποδύεται τον ντετέκτιβ της 21B Baker Street και ο Reilly τον Dr. Watson. Οι περιπέτειες του Sherlock Holmes είναι μια συλλογή από δώδεκα σύντομες ιστορίες που έγραψε ο Sir Arthur Conan Doyle. Κυκλοφόρησαν σε εννιαία έκδοση στις 14 Οκτωβρίου 1892, αφού προηγουμένως, είχαν δημοσιευτεί σε μορφή επεισοδίων στο The Strand Magazine, από τον Ιούλιο του 1891 ως τον Ιούνιο του 1892. Οι ιστορίες δεν είναι τοποθετημένες σε χρονολογική σειρά και οι μόνοι κοινοί χαρακτήρες σε όλες είναι οι Holmes και Dr. Watson, με την αφήγηση να πραγματοποιείται από την οπτική του Watson. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Etan Cohen (Get Hard) και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Mosaic και Gary Sanchez Productions. Η χιουμοριστική απόδοση των περιπετειών του γνωστού διδύμου θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*