Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Without Remorse: O Michael B. Jordan πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Tom Clancy (trailer)

*
O Michael B. Jordan (Black Panther, Greed) θα είναι ο πρωταγωνιστής John Clark στην νέα ταινία Without Remorse που έρχεται στο Amazon Prime Video και βασίζεται στην ομώνυμη δουλειά του Tom Clancy. Ο Clark είναι ο μελλοντικός commander της ομάδας Rainbow (που έχουμε γνωρίσει στη σειρά Rainbow Six) και η ταινία καταγράφει την ιστορία του και πως καταλήγει στο να γίνει ο επικεφαλής. Το σχετικό novel είναι του 1993 και ο ήρωας ξεκινάει με σκοπό να εξοντώσει αυτούς που σκότωσαν την οικογένειά του. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Stefano Sollima (Gomorrah και Sicario: Day of the Soldado) και η πρεμιέρα της θα είναι στο Amazon Prime Video στις 30 Απριλίου. Δείτε παρακάτω το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*